Onko yritykselläsi jo olemassa Facebook-sivut?

Entä onko Instagram ja muut tilit jo luotuna?

Vain sisältö puuttuu?

 

Haluamme auttaa sinua luomaan sinun ja yrityksesi asiakaskuntaa puhuttelevaa sisältöä sosiaalisen median kanaviin. Merkittävä osa suomalaisista käyttää vuorokaudessa useita minuutteja, jopa tunteja somen parissa. Myös yritykset ja yhteisöt ovat löytäneet sosiaalisen median ja siellä tehtävän markkinoinnin salat. Jos haluat erottua massasta, tulee yrityksesi somekanavien sisältöjen olla suunnitelmallisia ja fokus aina halutussa asiakaskunnassa. Mieti aina ennen someen julkaisua, mitä lisäarvoa postauksesi tuo ja millaista viestiä se välittää seuraajillesi. 

 

Laadukkaat kuvat ja harkittu sisältö ovat paras tapa erottua positiivisesti kilpailijoista. Somemarkkinointi ei ole ruudin keksintää, mutta ammattilaisen avulla saa omaan markkinointiin uudenlaista boostia. 

 

Haluatko apua?  Me autamme mielellämme! 

 

Kehitetään yhdessä sopivan kokoinen ja sinun yrityksesi näköinen kampanja sosiaaliseen mediaan. Voimme tarjota sinulle pelkän kampanjasuunnitelman konkreettisin ja selkein askelmerkein, jolloin käytännön vastuu toteutuksesta jää sinulle tai työntekijöillesi. Jos taas haluat itse ottaa rennommin, tarjoamme sinulle myös "avaimet käteen" ratkaisua, jossa me teemme kaiken valokuvauksesta somepostauksien julkaisuun. 

Sinä päätät!