Morjes!

Olen Heidi Lahdelma. VIVIDin toinen yrittäjä ja tiimimme visuaalinen virtuoosi. Ei ole sattumaa, että olen päätynyt juuri markkinoinnin ja viestinnän alalle, ja vielä yrittäjäksi! Kipinä markkinointiin syttyi jo peruskoulun tet-jaksolla, kun pääsin harjoitteluun helsinkiläiseen mainostoimistoon. Alalla yhdistyvät monta minulle tärkeää asiaa. On mahtavaa päästä luomaan jotakin kaunista, joka samalla luo tyytyväisiä asiakkaita. Itse tekeminen, vapaus ja haasteet ovat myös oleellinen osa omaa unelmien duunia. Ehkä myös siksi yrittäjyys on myös niin iso osa minua.

 

Viimeiset seitsemän vuotta olen toiminut enemmän tai vähemmän markkinoinnin ja visuaalisuuden parissa. Osa vuosista valokuvaajayrittäjänä, osa suuressa viestintätoimistossa. Tällä hetkellä työskentelen myös viestintäsuunnittelijana valtakunnallisessa järjestössä.  

Tämän päivän standardien perusteella minua voisi varmaankin kutsua suurperheen äidiksi, sillä minulla ja aviomiehelläni on kolmen pörröisen samojedin lisäksi myös neljä lasta. Aktiivisessa perheessä riittää vilskettä ja meininkiä. Koko perheen harrastukseksi on muodostunut salibandy, jossa mieheni Tuomas toimii myös valmentajan roolissa. Tuomas onkin itselleni tärkeä tukipilari, joka pitää myös tarpeen tullen vaimon jalat maassa. 

 

Vapaa-aikaa kuluu pitkälti koiraharrastusten parissa, joita ovat niin koiranäyttelyt kuin vetourheilu. Luonto ja patikointiretket ovat lähellä sydäntäni. Jos saisin yksin päättää, saattaisin asua Lapissa. Sielultani olenkin oikea pohjolan akka.