Moikka!

 

Olen Inkeri Sundberg. Toinen markkinointi- ja viestintätoimisto VIVIDin yrittäjistä. Yksi pitkäaikaisista toiveistani ja tavoitteistani on nyt käynyt toteen, kun pääsen astumaan yrittäjän saappaisiin. Ensimmäiset kokemukset yrittäjyydestä olen saanut kokea jo lapsen silmin, kun olen seurannut isäni yritystoimintaa. Uskonkin, että kipinä omaa yritystä kohtaan syttyi tavallaan jo pari vuosikymmentä sitten. 

 

Polku yrittäjyyteen viestintä- ja markkinointialalle on edennyt mutkittelevasti, sillä työuraani mahtuu niin palvelualan tehtäviä, pankkialaa kuin johtotehtäviä järjestömaailmassa. Viime vuodet olen kerännyt kokemusta ennen kaikkea johtamisen ja talouden saralta, ja uskonkin näiden oppien olevan eduksi niin omalle yrityksellemme kuin asiakkaillemmekin. Jo BisnesAkatemia opintojen aikana koin vetoa erityisesti markkinoinnin ja viestinnän projekteihin, joita pääsin oman osuuskuntamme kautta toteuttamaan. Olen saanut viime vuosina myös mahdollisuuden tehdä osa-aikaisesti markkinointia oman toiminimeni kautta. 

 

Suurin innoittajani ja tukijani on ehdottomasti puolisoni Kenneth. Ilman häntä olisi varmasti moni rohkea askel elämässä jäänyt tekemättä. Asustamme yhdessä Kentsun kanssa Salossa pellon ja metsän laidalla. Koti on meille rauhantyyssija, paras paikka maailmassa. Olen onnekas, kun nykyisin myös oma työpiste sijaitsee oman läppärin äärellä missä vain. 

 

Perheeseeni kuuluu myös karvainen vauvamme kultainennoutaja Cosmo. Tämä rakas tööhöttäjä on ihastuttanut elämäämme jo lähes kuusi vuotta. Paras tapa irrottautua muusta todellisuudesta on kavuta hevosen selkään ja lähteä pidemmälle maastoratsastukselle. Muu vapaa-aika menee pitkälti omien luottamustoimien parissa tai rämpytellen kitaraa.